INDEL B COMPRESSOR KOELKAST MODEL ELITE 85 - 85 LITER 12/24 VOLT INBOUW

Oude prijs: €1168,00 incl. BTW
€1051,00 incl. BTW
Elite is de stijlvol verfijnde nieuwe lijn compressorenkoelkasten van Indel-B ideaal voor inbouwinstallaties waar zowel de looks als de functionaliteit belangrijk zijn.
Fabrikant: IndelB
Artikelnummer voorraad referentie: SKU126

Elite is de stijlvol verfijnde nieuwe lijn compressorenkoelkasten van Indel-B ideaal voor inbouwinstallaties waar zowel de looks als de functionaliteit belangrijk zijn. Elite's elegant gestijlde deur heeft een roestvrijstaleneffect met een praktische anti-touch afwerking. Een luxe inbouwdeurhandvat zal een aanvulling zijn op de gestroomlijnde kastruimte en het bespaart ook ruimte. Toegevoegd aan de stijl is de stil werkende hoge energie-efficiëntieSECOP-compressor die prestaties garandeert die vergelijkbaar zijn met huishoudelijke koelkasten. Elite modellen zijn ook uitgerust met het nieuwe “easy-fix” systeem voor een snelle en eenvoudige installatie.

De middelgrote Elite 65/85 hebben een goede capaciteit en flexibele opbergmogelijkheden die een breed assortiment aan verpakkingen kunnen opbergen. Door de verplaatsbare planken en de meegeleverde accessoires, kan het interieur worden flexibel ingericht worden om de ruimte optimaal te benutten. Deze modellen vinden de perfecte balans tussen: capaciteit en grootte, samen met de elegante stijl van de roestvrijstalen effectdeur met het ingebouwde handvat.