INDEL B COMPRESSOR KOELKAST MODEL DRAWER 65 - 65 LITER 12/24 VOLT

€1400,00 incl. BTW
Het assortiment Drawer koelkasten is een ultracompact ontwerpoplossing, perfect voor flexibel inbouwen binnen campers en kleinere bestelwagens, en onconventioneel ingebouwde installaties die zich aanpassen aan elke ruimte.
Fabrikant: IndelB
Artikelnummer voorraad referentie: DR02

Het assortiment Drawer koelkasten is een ultracompact ontwerpoplossing, perfect voor flexibel inbouwen binnen campers en kleinere bestelwagens, en onconventioneel ingebouwde installaties die zich aanpassen aan elke ruimte. Met het soepel glijdende openingsmechanisme kun je de koelkast gemakkelijk openen en sluiten met een enkele beweging omdat er gebruik gemaakt wordt van duurzame hoogwaardige roestvrijstalen geleiders met rollagers. De interne ruimte kan worden ingericht met extreme flexibiliteit dankzij de lades met verplaatsbare compartimenten, de vrieslade en accessoires.

De DR 49 en 65-modellen hebben een compacte lade-opening aan de voorkant. Het interieur is doordacht ontworpen om een ​​grote verscheidenheid aan verpakkingen op te nemen. De belangrijkste kenmerken zijn: stevig, met houders, flessenhouders, geïntegreerd verstelbare compartimenten van standaard formaat, een compact vriezercompartiment (-6 ° C) en intern blauw LED-licht.

Productlabels