Indel-B PLEIN-AIRCON 12 VOLT AIRCONDITIONER

Oude prijs: €2399,00 incl. BTW
€2250,99 incl. BTW
De Plein-Aircon is de innovatieve 12 volt airconditioner voor de caravan en camper werkzaam op de huishoud accu. Direct bruikbaar zonder omvormer of generator
Fabrikant: IndelB
Artikelnummer voorraad referentie: ARCD1

Direct bruikbaar zonder omvormer of generator. Waar u ook bent, de Plein-Air biedt u alle comfort tijdens warme zomernachten. De Plein-Aircon 12 volt airconditioner is een dakairco-systeem die koelt en ontvochtigt. Geschikt voor campers, caravans en busjes tot 6 meter lengte.

De Plein-Aircon 12V is geschikt voor montage op het dak van het voertuig boven het slaapgedeelte zodat het u alle comfort biedt tijdens uw nachtrust of tussenstops. De airco mag ook tijdens het rijden gebruikt worden om zo de ideale temperatuur op peil te houden. In tegenstelling tot 230 volt systemen vereist de Plein-Aircon 12 V geen installatie van een omvormer of generator, waardoor het stroomverbuik aanzienlijk minder is en er geen CO2-uitstoot is wanneer het voertuig stil staat omdat de airconditioner volledig op de 12 volt huishoud accu werkt. Geleverd inclusief afstandsbediening.

Zie tabel bijgevoegd als foto voor verdere specificaties.

  • Afstandsbediening
  • Digitale timer
  • Slaapmode
  • Temperatuur instelbaar