INDEL B TOP LOADED 16 KOELBOX INBOUW - 16 LITER 12/24 VOLT

€849,99 incl. BTW
e ideale compressorkoelkast voor kleine ruimtes: de Indel B Top Loaded-lijn, met verticale opening. De Top Loaded-lijn lost ruimteproblemen in verband met het openen van scharnierende deuren op, zonder in te boeten aan opslagcapaciteit, koeling prestaties en energie-efficiëntie. Dit maakt ze perfect om gemakkelijk onder stoelen, opbergkisten of dinettes te worden geïnstalleerd. De Top-loaded modellen zijn compact van formaat maar geweldig in prestaties en om ruimte te optimaliseren, vooral in kleine bestelwagens en campers, zonder in te leveren aan de voordelen van een echte compressor koelkast/vriezer.
Fabrikant: IndelB
Artikelnummer voorraad referentie: SKU118

De ideale compressorkoelkast voor kleine ruimtes: de Indel B Top Loaded-lijn, met verticale opening. De Top Loaded-lijn lost ruimteproblemen in verband met het openen van scharnierende deuren op, zonder in te boeten aan opslagcapaciteit, koeling prestaties en energie-efficiëntie. Dit maakt ze perfect om gemakkelijk onder stoelen, opbergkisten of dinettes te worden geïnstalleerd. De Top-loaded modellen zijn compact van formaat maar geweldig in prestaties en om ruimte te optimaliseren, vooral in kleine bestelwagens en campers, zonder in te leveren aan de voordelen van een echte compressor koelkast/vriezer.

Top-loading 16/27/31 koelkasten zijn zorgvuldig ontworpen om creatief binnen kasten, opbergkisten of meubelruimtes te worden geïnstalleerd. De bovendeksel, die kan worden aangepast in de afwerking, heeft een uitsparing in het binnen gedeelte in de TL16-versie die het mogelijk maakt om ook 1,5 liter flessen te bevatten ondanks de supercompacte afmetingen. Temperatuur van 0 ° C tot + 10 ° C met digitale controle.